Merveilleux IPL Definitieve epilatie

IPL is een van de nieuwste lasertechnieken om veilig en voor een langere tijd (definitief) te ontharen. Bij Merveilleux kun je zelf deze IPL-behandelingen plannen en boeken.

Maar wat is IPL nu precies en hoe werkt het?

IPL staat voor Intense Pulsed Light: het is een behandeling waarbij lichtpulsen op de huid worden toegepast. Deze lichtenergie wordt door pigment in het haar en de haarwortels geabsorbeerd en omgezet in warmte. Bij professionele IPL-behandelingen met MEDCOS laser toestellen, zoals bij Merveilleux, wordt het haarzakje vernietigd door de lichtimpulsen, waardoor het haar niet meer terugkeert.

IPL werkt voor alle haarzones!

Maak een afspraak

Is het ook voor jou geschikt?

De haargroeicyclus bestaat uit verschillende fasen. IPL-ontharing is effectief als het haar zich in de groeifase bevindt, maar niet alle haren bevinden zich tegelijkertijd in dezelfde fase. Daarom is het intake gesprek zo belangrijk: de behandelduur hangt immers af van je huid – en haartype. Na een eerste reeks behandelingen zijn vrijwel alle haarzakjes in de rustfase terechtgekomen. Als je de Merveilleux behandelkuur met IPL-behandelingen correct opvolgt, blijft de haargroei weg en kan je genieten van een haarvrije, gladde huid.

De IPL behandelingen zijn ook zeer effectief bij couperose, acné maar vooral ook voor huidverjonging en rimpelverwijdering!

Boek uw IPL-behandeling

Geniet levenslang van een haarvrije, gladde huid en geniet van gratis intake gesprek.
Maak een afspraak